Autor: 021.rs

Novi Sad
21.03.2017.
09:57 > 09:58
Akcija "Mama, tata, neću Novi Sad u smeću" održaće se u subotu, 25. marta na Limanu III.
  • Vojvosadjan

    21.03.2017 15:11
    @Smrdija
    Izuzetno je primitivno, prostacki i ne znam kako bih sve nazvao to sto nazivas zemlju u kojoj mi zivimo Smrdija i vredjas nas, spominjes neke nas.. mi cemo ostati ovakvi onakvi. Koji smo to MI, KAKVI cemo to mi ostati?! Ako si nasao sebi neko lepse mesto za zivot zaista mi je drago, ali ne vidim cemu konstantna potreba da se vracas na staro? Dolazis ovde da bi sta postigao? Preobrazio nas neke (pricam za sebe jer jedino tako umem) za koje garantujem da imamo duzi staz zivota u inostranstvu, nas za koje tvrdim da smo kulturniji i sa vecom ekoloskom svescu od tebe i najbitnije, nas koji nismo zadojeni mrznjom i iskompleksirani (ocito vidljivo na tebi) jer nismo uspeli i ostvarili se u sopstvenoj zemlji? Na te nas mislis? Za nasu decu ne brini, vaspitana su.. brini za svoju u dalekom svetu jer su podloznija razlicitim negativnim uticajima kako god bila vaspitana, samim tim sto su stranci, kao sto si uostalom i ti tamo negde.. i UVEK ces to biti. Bio doktor, cenjeni arhitekta ili vozac gradskog busa. Znam o cemu pricam. Osetio postovanje ali i uvek to neko ˝zrnce nelagode˝ u njima kad znaju da nisi ˝njihov˝. Za kraj, pokazi to zapadnjacko postovanje i kulturu i ne vredjaj nas. Sve najbolje!
  • /

    21.03.2017 14:43
    /
    a da zovete one direktore iz zelenila koji su pokazivali kosenje trave
  • ex chapman

    21.03.2017 12:26
    @ @ @ ex chapman
    tvoj komentar na moj komentar pokazuje samo koliko je jadno živeti u Srbiji. idi u subotu pa skupljaj tuđa go*na kad toliko voliš
  • Zeleni Jova

    21.03.2017 12:09
    Istrajnost
    "Novi Sad ima srce" će podržati ovu akciju. Hvala Vam na istrajnosti! :)
  • Nervirach

    21.03.2017 11:33
    Nedavno je deda na detelinari kaznjen od komnalaca jer je cistio ispred kuce. Zaboravili? Nego, nekada davno su nocu sa smrkovima cistili ulice. Cak i kod mene na Telepu. I onda su dosle patriJote da uce kako se radi. PariJotizam i patriotizam su dve razlicite stvari. I jos, cistoca se od kuce nosi. Nekada je Novi Sad bio drugi po cistoci. A od bacanja joguurta... Sta je niste sve zasrali? Jeste i te kako.
  • cvrc

    21.03.2017 10:58
    za čega plaćamo čistoću i zelenilo? da li ćemo početi i da operišemo jedni druge, pošto ni zdravstvo ne radi svoj posao? treba rešavati problem, a ne simptome. sem ako ovo nije prihvatljivo većini. onda nastavite da skupljate smeće, i počnite da učite hirurgiju.
  • @ex chapman

    21.03.2017 10:54
    Tvoj komentar nema u sebi ni jednu poruku koja bi trebalo da nesto poboljsa, promeni za ljude ovde, cak i sam konstatujes to. Sta joj je svrha onda? Da potvrdi samom tebi ispravnost tvoje odluke da odes i zivis tamo negde? Da umine nostalgiju, racionalnim objasnjavanjem zasto je odluka pametna? Nece pomoci, racio zna da je bolje bilo gde dalje, emocije rade nezavisno. Strah da cu ovako kao ti sedeti negde u nekom tamo inostranstvu i po ceo dan citati vesti u Srbiji i Novom Sadu i raspravljati se sa ljudima koji su ostali iza mene, umesto da zivim svoj novi zivot, je jos jedino sto me koci da odem odavde. Nema pomoci tebi, samo pazi da decu ne hranis ovakvim mislima, jer ce i sama patiti.
  • Možete

    21.03.2017 10:25
    počistiti
    Možete počistiti sve ono smeće što je ostalo iza Vučićevih plakata, i poskidati iste sa površina koje nisu namenjene za iste.
  • ex chapman

    21.03.2017 10:19
    dualno obrazovanje
    nek deca od malih nogu uče da na svetu postoje dve vrste ljudi: oni koji prljaju i oni koji čiste. naučite na vreme vaše dete da bude jedno od onih koji čiste. tako se bar neće razočarati karijerom u gradskoj čistoći. ja svoju decu učim da čiste ZA SOBOM. a ovde je sasvim društveno prihvatljivo da prolaznik opomene svog komšiju ako ga vidi da je bacio nešto na ulicu. komšija se onda postidi i pokupi to. kod vas bi komšiju koji opominje druge da ne prljaju odmah proglasili za čudaka, izopštili ga, a nedugo zatim i prebili! e zato ćete vi zauvek ostati to što ste i svake godine ćete sve više zaostajati iza nas. drago mi je što sam odrastao u Smrdiji, jer umem višestruko da cenim ono što imamo ovde. a još mi je više drago što moja deca neće odrastati u Smrdiji i što će sve normalne stvari uzimati zdravo za gotovo - kao nešto što je NORMALNO!
  • nn

    21.03.2017 10:11
    Kineska četvrt
    Ako se čisti prostor prikazan na karti to je samo deo Limana III odn. Kineska četvrt, deo oko domova i Neimarova betonjerka. A prostor izmedju Bul. Despota Stefana i Cara Lazara je čist?
    Može li neko da da^ tačnu informaciju šta je predmet čišćenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna